Maaiwerk

Bermen maaien

Om ervoor te zorgen dat men goed overzicht houdt op de weg en op andere weggebruikers, is het belangrijk dat bermen goed worden onderhouden. Voor deze onderhoudswerkzaamheden maken wij gebruiken van een vredo , klepelkar of maaizuigcombinatie uitgevoerd met een klepelbak of met een ecologische maaier. Deze combinaties zorgen ervoor dat het geklepelde maaisel ook in dezelfde werkgang wordt opgezogen en opgeslagen wordt in de wagen. Ook is het mogelijk om de berm te maaien en het maaisel met een opraapwagen binnen te halen. 

Om de flora en fauna goed te kunnen waarborgen hebben we een cursus Kleur keur gedaan. Hierin wordt verteld waar er op gelet moet worden als we de bermen gaan maaien. Ook hebben we nauw contact met onze klanten / opdrachtgevers, zij geven bij ons ook aan waar belangrijke stukken zijn voor de Flora en Fauna. 

Sloten maaien

Voor het opschonen en uitmaaien van uw watergangen beschikken wij over een aantal maaikorven in verschillende uitvoeringen en verschillende werkbreedte. Deze maaikorven kunnen uitgerust worden aan          mobiele kraan, rupskraan, midi-kraan en aan tractoren met aanbouwmachines. 

Hierdoor is het mogelijk op de door u gewenste locatie, de watergangen op te schonen. 

Voor verschillende gemeentes, agrariërs, bedrijven en particulieren doen wij het slootonderhoud. Hierdoor hebben we veel ervaring en zorgen dat al uw sloten tijdig netjes schoon zijn. 

Klepelen
Klepelen

Klepelen

voor het klepelen van bermen en of percelen beschikken wij over 2 combinaties een votex combinatie met 220cm front en 220 cm achtermaaier en een kverneland 250 cm front en 220 cm votex achtermaaier. 

Website Loonbedrijf JBouw Beek en Donk
%d bloggers liken dit: