Cultuurwerk

Blad ruimen

Blad ruimen

Met onze bladzuigwagen verzorgen wij voor diverse gemeente het bladafvoer. We zorgen dat de bladbakken er neer worden gezet en ook weer leeg worden gemaakt. Hierdoor zorgen wij weer voor een schone straat in uw gemeente

Gazons maaien / zaaien

Voor nieuwe gazons te zaaien hebben wij een T4030F  met kleine gazonzaaier tot onze beschikking. Hierdoor kunnen wij gemeente gazons maar ook uw tuin inzaaien!

Voor het onderhouden van gazons gebruiken wij onze torro gazonmaaier. We houden de gazons wekelijks bij en zorgen ervoor dat deze er netjes erbij blijven liggen. 

Gazons zaaien
Cultuurwerk

Bomen rooien

In sommige gevallen is het noodzakelijk om een boom te rooien. dit gebeurt uiteraard alleen na zorgvuldige afweging. wij kunnen het verwijderen van een boom of bomen voor u verzorgen. Niet alleen voor het rooien zelf, maar bijvoorbeeld ook bij het verwijderen van de stronken en het afvoeren van het vrijgekomen groen. 

Ooit door de hevige weersomstandigheden zijn er bomen of takken omgevallen / afgebroken. Wij kunnen deze dan voor u verwijderen. ( dag & nacht ) 

 

Veeg en borstelwerkzaamheden

We beschikken over een veegwagen en 3 borstelmachines. Onze borstelclub zorgt ervoor dat de straten van diverse gemeentes / klanten weer naar wens schoon gemaakt worden. De borstelmachines zorgen er vaak eerst voor de het onkruid weg wordt geborsteld en onze veegwagen zuigt dit dan weer op. Hierdoor blijft er ook geen onkruid of viezigheid liggen.

94639385_3181578825187710_5527969689906446336_n

Spuitwerkzaamheden

Met onze rupsenspuit zorgen wij ervoor dat we de processierups  in de bomen bestrijden. Dit doen we met biologisch spuitmiddel en spuiten zo gericht mogelijk op de processierupsen. 

Mochten we last gaan krijgen van de processierups is het ook nog mogelijk deze op te zuigen.

Gladheidsbestrijding

Voor diverse gemeentes en particulieren verzorgen wij de gladheidsbestrijding. 

Website Loonbedrijf JBouw Beek en Donk
%d bloggers liken dit: