Grasoogst

Gras maaien

Gras maaien

Voor het maaien van het gras beschikken wij over een Krone en Kuhn triple maaier. Beide maaiers hebben een werkbreedte van 9 meter en zijn voorzijn met een kneuzer. We zorgen er altijd voor een tractor met voldoende pk´s om capaciteit te waarborgen!

Gras schudden

Gras schudden doen wij met een lely lotus 1020 deze heeft een werkbreedte van 10,2 meter
Gras schudden
Gras duinen

Gras opduinen

Om het gras bijeen te duinen beschikken wij over maar liefst 2 4- rotorharken. We hebben er 2 om veel te doen in een kort tijdsbestek! We zullen er dan ook alles aan doen om voor u als klant t beste ruwvoer in de kuil te krijgen!

Gras hakselen

 

Wij werken met een New Holland FR 650 met grasbek. Het is mogelijk toevoegmiddelen toe te voegen bij het hakselen. Voor de afvoer van het gras rijden we met silagewagens. Bovendien is de hakselaar uitgerust met een NIR-sensor. Voor het verdelen en aanrijden van het gras maken wij gebruik van onze Case loader. 

Gras hakselen
Gras hakselen
Gras hakselen

Gras oprapen

Gras oprapen gebeurt met 2 strautmann dubbeldoel wagens. Beide wagens hebben de mogelijkheid om toevoegmiddel toe te voegen. Zelf vinden wij snijkwaliteit heel belangrijk en om deze te waarborgen zetten wij ten alle tijde alle messen erin waar een snijlengte van 35 mm te verkrijgen is.

Persen

Kleine pakjes persen

kleine pakjes worden geperst met een new holland pakkenpers 

Grote pakken persen en wikkelen

wij werken met een New Holland pakkenpers met een pakkenmaat van 120cm breed en 70 cm hoog, met en zonder folie mogelijk in diverse lengtes. Onze wikkelfolie is van een zeer sterk materiaal zodat uw ruwvoer zo goed mogelijk bewaard blijft in de pak.

Transport

Wij kunnen ook voor u het transport van de pakken naar huis verzorgen. Zowel met de tractor als met de vrachtwagen

IMG-20220617-WA0015
Balen persen
Website Loonbedrijf JBouw Beek en Donk
%d bloggers liken dit: